Maatwerk interieur Omoda

Interieurbouw

Over dit project

Uitgevoerde werkzaamheden

Februari 2014 heeft IJtama B.V. een prachtige referentie toegevoegd op het gebied van maatwerk interieur.

In opdracht van architect E. van den Bos is het prachtige nieuwe bedrijfspand van Omoda Zierikzee door IJtama B.V. voorzien van een trap, de standbouw van de kantine en 21 bureaus met 4 werkplekken.

Daarnaast zijn door IJtama diverse overige interieur toepassingen gerealiseerd zoals lamellen voor grote raampartijen en vensterbank afwerkingen.

Mooie donker gedecoreerde plaatmaterialen met een strakke afwerking maken het geleverde maatwerk een prachtig visitekaartje voor hetgeen waar IJtama op interieurgebied heden ten dage tot in staat is.

De reusachtige trap met een inwendige breedte van 2 meter, met 2 steken van elk ca. 6.5 meter, volledig opgebouwd uit massief hout, afgewerkt met zwart gedecoreerd HPL met houtmotief vormt de prachtige entree van het gebouw. In de armleuningen is een LED-strip verwerkt die de trap sfeervol verlichten.
De treden zijn bekleedt met donkergrijs buffelleer, bekijk de schitterende foto`s van de trap, een prestatie waar IJtama met recht trots op is!

In de bedrijfskantine heeft IJtama in samenwerking met Ardi Keukens de basis gemonteerd voor de grote keuken. Met dezelfde plaatmaterialen en strakke afwerking is ook hier een fraai werk afgeleverd.

Voor in de kantoren zijn maar liefst 21 maatwerk bureau geleverd, de bureaus elk goed voor 4 werkplekken, zijn compleet naar wens van van eigenaren en architect vormgegeven. Resultaat zijn prachtige werkplekken met hoog comfort in gebruik en met een schitterend aanzien.

Al met al heeft IJtama bijgedragen aan de schitterende inrichting van het nieuwe bedrijfspand van Omoda. Met prachtige interieur toepassingen die 1 op 1 het gevoel en de stijl waar Omoda voor staat vertalen.

Bekijk voor een beeld van de uitgevoerde werkzaamheden de prachtige collectie foto’s, met dank aan fotograaf H. van den Bos.

Ook interesse in een maatwerk interieur toepassing, een gebied waarop IJtama zich naast zijn specialismen in scheepsbetimmeringen meer en meer manifesteert neem geheel vrijblijvend contact op.

Opdrachtgever

Architect E. van den Bos

Uitgevoerd in periode

februari 2014