Design keuken met kookeiland

Interieurbouw

Over dit project

Uitgevoerde werkzaamheden

Samen met IJtama kunnen we uw droomkeuken waar maken.

Zo hebben we recent bij een klant een prachtige design keuken geplaatst met inbouw wandkasten en een royaal kookeiland met ingebouwd afzuigsysteem. Het project is begonnen aan de tekentafel waar we samen we de klant hun ideeën en wensen  hebben besproken, waarna onze tekenaar aan de slag is gegaan met een 3d tekening om zo de keuken visueel in beeld te brengen. De klant had een specifieke wens van een koperen strip die de eyecatcher van de keuken moest worden. De koperen strip komt zowel in het kookeiland als in de inbouw wandkasten terug, welke samen de compositie van de keuken vormen.

De keuken is geheel in het zwart uitgevoerd met een prachtige marmeren blad met een subtiele nerf. Bijzonder aan deze designkeuken is het aanzienlijke eiland met ingebouwde bar. Het eiland zorgt voor een chique uitstraling door het marmeren blad in combinatie met de koperen accenten en de luxe afwerking waarbij een mooie kraan natuurlijk niet mocht ontbreken. De kraan is een kokend waterkraan van het merk Selsiuz. In de zijkant van het eiland en onder het bar gedeelte zijn stopcontacten ingebouwd, zodat er voldoende stroom altijd bij de hand is.

De keuken is voorzien van apparatuur van Siemens. In de kastenwand zit een oven en combi-oven en ook is de koel-vriescombinatie netjes in de kastenwand ingebouwd met behoud van de koperen strip. De koperen strip is zo gemonteerd dat deze ten alle tijden vervangbaar is voor een andere kleur, zodat de klant de keuken in de toekomst altijd weer een andere uitstraling kan geven.

 

 

 

Opdrachtgever

Particuliere klant